sâmbătă, 19 iulie 2014

un proiect ca "Project Runway" a ajuns si in Moldova, e casting la „HAUTE COUTURE”


    Proiectul „Haute Couture” se aseamana foarte mult cu show-ul american "Project Runway", chiar daca nici locals.md si nici zugo.md nu specifica acest lucru. Fashion reality show-l Haute Couture, insa, se va produce în Republica Moldova și are scopul de a atrage atenția celor mai talentați designeri vestimentari și de a-i chema să participe la un concurs televizat pentru tinerii designeri începători.

   Timp de 3 luni, 10 designeri vor lupta pentru titlul de cel mai bun designer din țară. Participanții vor avea parte de multe provocări, de o concurență acerbă, dar și un premiu pe măsură – 50 000 de lei pentru lansarea colecției proprii.

   În cadrul proiectului, concurenții vor avea de îndeplinit o sarcină într-o perioadă de timp limitată (de exemplu, să creeze o ținută pentru covorul roșu), iar rezultatele vor fi analizate de un juriu competent. Pe toată durata concursului, participanții vor crea 10 ținute, fiecare aducându-i câteva puncte.

   De asemenea, se va putea vota prin SMS sau pe rețelele de socializare, iar concurentul cu cele mai multe puncte va deveni posesorul marelui premiu. Tinerii designeri nu vor suporta cheltuieli, toate materialele necesare vor fi achiziționate din suma de 750 de lei pe ținută, menționează locals.md.

     Condițiile de participare sunt ca tânărul designer să detina la activ o colecție capsulă realizată, să fie prezent în țară pe durata filmărilor și să fie dispus să-și organizeze programul în funcție de necesitățile proiectului. Participantul trebuie să poată singur să schițeze și să coase hainele. Doritorii pot trimite cererile de înscriere la adresa eg.headmade@gmail.com, în care trebuie să menționeze vârsta, experiența în domeniu, dacă dețin - să atașeze un portofoliu și fotografia personală.

Proiectul va fi difuzat in fiecare joi pe canalul TNT Moldova, începând cu luna octombrie și va dura 3 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu