duminică, 13 iulie 2014

Colectia vestimentara de Daniela Cupet, noul nume autohton aparut in Florenţa

  Tinara art-designer Daniela Cupet, invata si locuieste in Florenţa (Italia). Ea isi face studiile in cadrul Accademiei Italiane - Art, Fashion & Design, prin intermediul careia a fost posibila participarea ei la evenimentul "Pitti Uomo", lucrind în Culise cu modelele.



Daniela sustine ca mai intii de toate ea alege culoarea si doar apoi pune cap la cap toate celelalte: "Cred că culorile sunt un element esenţial într-o colecţie. Culoarea explică totul, dă sentimente şi o anumită intonaţie... Înainte de a desena colecţia, am privit cele mai importante colecţii din ultimii ani -Toamna/Iarna şi am observat că cel mai des pe paleta de culori a creatorilor este folosit alb-negru pentru acest sezon. Eu văd altfel, iarna îndeosebi, îmi amintesc cu drag iernile de acasă, când totul este impaienjenit de zăpadă, cu o mulţime de nuanţe pastelate."

 
Fraza "Creativitatea înseamna doar a realiza conexiunile juste între diferite lucruri" de Steve Jobs, este logoul ce a ajutat-o pe Daniela sa creeze aceasta colectie artistica cu note sexi.
 


"Din păcate, în universităţile din R. Moldova nu se învaţă cum să îţi promovezi produsul tău pe piaţa şi anume Marketing-ul. Cred că sunt foarte mulţi tineri talentaţi la noi în ţară, dar care nu ştiu cum să-şi facă un Portfolio sau o Expoziţie mai originală! E păcat că pe unele lucrări să se aştearnă praful şi să nu le mai vadă nimeni, decât profesorii de prin universităţi..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu