vineri, 25 iulie 2014

COMBINEZOANELE s-au intors! Iata cum se poarta tendința ACUM

     Cum sa purtam acest element fara a arata pierduta in anii '90? ...  - tendința in general a fost promovata în ultimele două sezoane, datorită brandurilor Balmain si DKNY, fiind gasite in colectiile prezentate pe podium. Aflați in ce mod, o salopetă poate deveni cea mai tare piesa din garderoba ta.

Combina salopeta cu accesorii moderne


   Dați-i o nota de Vestern, cu o palarie de cowboy și sacou shearling. E perfecta pentru toamna sau pentru noptile reci de vară. Ca bonus, poti adăuga unele bijuterii.

Alege perechea potrivita

   La alegerea unei salopete ce se muleaza pe corp, nu doar corespunde modernismului, ci, de asemenea, iti avantajeaza figura, descoperindu-ti liniile perfecte ale corpului tau.

Opteaza pentru un top dantelat

   Poarta un top de dantelă sub salopeta ta pentru a atinge feminitatea. Lasa top-ul sa vorbeasca, iar jeensul sa ramina in umbra.

Incearca pielea

   Daca denim-ul nu prea corespunde preferintelor tale, incearca piele sau oricare alt material, pielea iese în evidență și, de asemenea, aduce o abordare eleganta aspectului clasic.

Fii rea ...


   Combina combinezonul cu o pereche de tocuri drăguțe pentru un accent sexy. Acesta asociere oferă denim-ului un aspect mult mai matur.

Asociaz-o cu un sutien 

 
   Alege un sutien drăguț, sii automat, oferi tinutei tale un gust mai picant.

Salopetele scurte pot fi accesorizate cu jachete, palarii si bijuterii, fără de a fi prea copleșitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu