vineri, 10 octombrie 2014

sfaturi de la I.Calancea, proprietara brandului "Irka Shoes"

   Sa incepemem cu faptul/noutatea ca in buticul(in centrul comercial Soiuz, et. 3) Irka Shoes vom putea gasi incaltaminte si pentru barbati, care, dupa parerea mea personala, sunt mai cool ca cele feminine. Plus la toate, modelele ei se conformeaza tendintelor Europene, ...ii urez BAFTA!


   Potrivit Irinei, la alegerea unei perechi de cizme ar fi bine sa ducem cont unele detalii in caz ca avem: picioare scurte, gambe voluminoase sau talpa lata.

Talpa lata

   Se recomanda de evitat incaltamintea care are accesorii voluminoase, caci evidentiaza problema.  Optiunea - sunt ghetele sau cizmele cu virful rotunjit si toc. Aceste caracteristici vor contribui la efectul de micsorare. Culorile inchise sunt cele mai potrivite pentru a da suplete ghetelor sau cizmelor alese.

Picioare scurte


   Cizmele cu fermoar vertical sunt o alegere buna in această iarna. Virful subtire poate crea iluzia de lungime. Evita orice linie orizontala(cureluse), atunci cind iti alegi cizmele sau ghetele. Ia-ti cizme pina la genunchi cu tocuri mai groase si virf subtire pentru a crea senzatia de lungime.

Gambe voluminoase


   In acest caz, prietenul tau, este tocul voluminos. Acesta ii ofera piciorului tau sustinere mai buna si-i vor pastra proportiile ideale. Evita cizmele foarte strimte. Cea mai buna alegere sunt cizmele pina la genunchi, care pot fi combinate chiar si cu fuste. Pentru un look mai casual, poti conta pe cizmele cu sireturi, care iti va completa armonios tinuta.
 

scrie emoda.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu