marți, 7 octombrie 2014

SEQUIN un brand ce merge pe urmele binecunoscutului label PRADA

   Noaptea de Fashion e trecuta deja in istorie, iar brandul SEQUIN este unul care a reusit sa ramina in inimile sexului frumos.

   In crearea colecțiilor, designerii Radion Cicic și Irina Sorochina, s-au inspirat din povesti si mitologie, reusind sa introduca elemente unice in tendintele moderne. Inteviul privind mai multe pareri ale designerilor privind Moda din Republica cit si intentiile pentru viitorul brandului lor, le gasesti aici.

   "Dacă anterior designerii începători erau tratați cu reticență, cu suspiciune, acum se observă o atitudine mai binevoitoare față de ei. Acum, ei sunt un trend, haute couture. Pentru că munca lor a început cu handmade-ul de garaj, pe genunchi, și treptat s-a dezvoltat într-o industrie colosală." - spusele lui Radion la tema Fashion-ului din Moldova.



   "Nu știu din ce motiv, am dorit o fustă transparentă cu pene și eram să trimit modelul pe podium doar în chiloți, dar Irina a adaptat ideea mea și a creat o rochie peste care a fost posibil de îmbrăcat această fustă. A ieșit o rochie transformer."


   "Suntem pe aceeași lungime de undă."  - Irina, vorbind despre lucrul in echipa cu Radion.
 
"Înainte de crearea colecției, la noi se acumulează un munte de schițe. Jumătate dintre ele decad, jumătate se realizează. [...]Unele schite ramin schite pentru urmatoarea colectie, pentru ca pur si simplu nu ne ajunge timp pentru ele." - a mai adaugat Radion pentru madein.md.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu