miercuri, 22 octombrie 2014

In ce sa te imbraci in CHISINAU, in dependenta de perioada zilei

Urmarind si generalizind avenimentele/cazurile ce au sau pot avea loc pe strazile orasul nostru, cu referinta la comportamentul unor tipi sau oameni ai legii, am hotarit sa creez acest minigid privind Dress Code-urile ce ar trebui a fi urmate, in dependenta de perioada si orele zilei.

  • incepind cu orele 6.00 de dimineata pina a se intuneca, e acceptabila orice tip de tinuta;




 
  • trecind de orele 20.00, in tinutele de mai jos, poti merge doar in localuri, si doar cu un transport(masina proprie, cu amicul, sau taxiul), caci in caz ca hotarasti sa mergi singura pe jos, risti sa:
- fii achipuita sau atinsa pe pefund de niste adolescenti curiosi sau de vre-un ins needucat;
- sa auzi discutii urite despre persoana ta, din partea unor doamne mai in virsta.

Deci, ca sa eviti aceste cazuri, e bine sa urci in masina si sa cobori exact unde ai nevoie.
 
 

 
  • in elementele vestimentare urmatoare, poti aparea in public atit ziua cit si in cursul noptii, evitind de altfel oricare din cazurile mentionate anterior, cu exceptia ca nu poti obliga batrinele sa nu te discute. In toiul noptii, insa, poti fi oprit/a de organele legii pentru o mini perchezitie pentru a se asigura ca nu ai consumat sau daca nu detii droguri. Aceste stiluri de imbracaminte ii obliga pe eventualii agresori sa se tina departe de tine, sau chiar sa le fie frica.





  • nu fa greseala sa apari, dupa orele 24.00, singura in strada, imbracata ca in exemplele de mai jos. Iar daca totusi, s-a intimplat sa te pomenesti, astfel imbracata, intr-un loc intunecos, fa tot posibilul sa ajungi pe o strada mai populata si mai luminoasa, de altfel poti:
- sa devii victama unui agresor sexual;
- sa fii furata, atit la propriu cit si la figurat;
- sa fii intrebata cit costa ora(cred ca stiti la ce ma refer);
- sau, pur si simplu, sa tragi o sperietura zdravana(ma refer la domnisoarele mai slabe din fire).
 
   Cea mai periculoasa strada din Chisinau, in orele nocturne, este str. Albisoara(cunoscuta si sub numele de "naberejnaia"), renumita prin cazurile socante precum: 'de la un capat al strazii pina la altul poti ajunge in totalitate gol/goala'(caz valabil si pentru genul masculin), ne' mai vorbind de alte cazuri mai strasnice cum ar fi violurile sau si mai ceva...(BRR)   
   Centrul orasului poate fi si el la fel de periculos...   si repet, chiar daca ai linga tine iubitul.
 
Concluzia ar fi: Look-ul tau forte, iti poate aduce mari necazuri daca nu tii cont de perioada zilei si locul in care-l porti!
 

 


 

SURSA IMAGINI GOOGLE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu