luni, 13 octombrie 2014

lectii pentru domnisoarele ce vor sa devina Doamne respectate si influente


   ...nu e atît de ușor să fii de primă clasă. Dacă vrei să ai eleganță în tot ceea ce faci, să ai gusturi fine cînd vine vorba despre vestimentație și sa-ți alegi cu rafinament cuvintele, participă la cel mai tare proiect dedicat fetelor cu vîrsta cuprinsă între 16-19 ani.

   Ai și tu acum o șansă timp de 5 săptămîni, să participi la o serie de training-uri, workshop-uri și discuții cu oameni de succes. Cunoștințele acumulate pe parcursul acestui proiect vă vor servi drept o etapă inițială și pregătitoare pentru rolul de viitoare doamne.

   Fiecare aspect aduce calitate vieții, iar prin acest program ai posibilitatea unui început bun pentru a deveni o lady. Scopul acesteia este de a dezvolta încrederea în sine și cunoștinţele, în general, în ceea ce numim eleganța clasică.

   Fiecare dintre domnisoare este demn, cu bun simț, plin de naturalețe, sensibil și frumos. Iar pentru a descoperi toate acestea, pentru a învăța ce înseamnă să fii o femeie de calitate, trebuie doar să vii la Exquisite Academy pînă pe 18 octombrie.

   Nu pierde ocazia să iesi în evidență și să fii lăudată pentru atitudinea ta. Află acum și tu cum să fii o doamnă, pentru că poți să fii un exemplu demn de urmat.

daca doresti sa fii ghidata de o echipa de profesionisti, aplica aici academy.exquisite@gmail.com.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu