luni, 12 mai 2014

unica.md - aici e totul pentru EA, incearca sa fii mai frumoasa

Galina Tomaș, directorul general ”Unica.md”, a ajuns să-și trăiască visul. Această sursă mass-media i-a permis să fie mai aproape de femeile care au nevoie de sfaturile ei.

În susţinerea acestei idei, pentru femeile din Moldova, în 1998 a fost înfiinţată prima sală de shaping a reţelei „Unica Shaping Club”. În decurs de 15 ani acest club s-a transformat intr-un scop comun: sănătatea şi frumuseţea femeii. Anume din dorinţa de a fi mai aproape de fiecare femeie s-a născut ideea primei reviste online din RM www.unica.md. Un ghid despre şi pentru viaţa femeii moderne, editat exclusiv pe internet.

Unica.md – este prea puțin să o încadrezi în lista revistelor online existente pe piața de acasă. Ori, Unica.md are în spate nenumărate proiecte care au schimbat destinele femeilor din Moldova:

Un nou început cu Unica
Discută cu Galina
Slăbeşte sănătos
Şi vedetele slăbesc
Nunți celebre

Unul dintre aceste proiecte, ”Slăbește Sănătos”, a ajuns chiar și în vizorul oamenilor de știință. Am demonstrat că este posibil să subțiezi la trup mii de femei, cărora le-a reușit să dea jos până la 65 de kg în plus.

Am mers pe ideea de experimente. Nu ne-a fost frică să provocăm femeile, mai mult sau mai puțin cunoscute, care au avut nevoie să-și schimbe stilul de viață.

Sub îndrumarea Galinei Tomaș și a echipei profesioniste de antrenori, am încercat să schimbăm la față showbizul autohton.

Nu este o noutate, că în proiectul inițiat de Unica.md, ”Și vedetele slăbesc”, și-au impresionat fanii cu formele schimbate: Geta Burlacu, Adriana Ochișanu, Nelly Ciobanu, Larisa Busuioc, Sergiu Beznițchi, Lenuța Burghilă, Igor Sârbu etc.

Am fost de multe ori inițiatorii schimbărilor din viața femeilor ce au conștientizat cît de importantă este atitudinea corectă față de organismul și modul lor de viață. Pentru că ne-am obișnuit să fim în această postură, ne-am dorit ca prin intermediu revistei on-line www.unica.md, să fim mai aproape de femeile cărora nu le este indiferentă soarta lor și a familiilor pe care le au.

www.unica.md – ”Prima revistă online dedicată femeilor din Republica Moldova!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu