luni, 5 mai 2014

Informatie importanta pentru designeri si inportatorii de textile

 Portugalia, noul paradis pentru producția de textile, si orice din ele

 
Portugalia are o mare tradiție de fabricație: textile, încălțăminte, mobilier, ceramică. De la micile interprinderi la branduri de lux, cele mai multe dintre etichetele de modă produc hainele si pantofii lor în jurul orașului Porto: Paul Smith, Isabel Marant, Stella McCartney, Ralph Lauren, Burberry, Maison Kitsune, Tommy Hilfigher.

Un număr destul de mare de branduri de Imbracaminte pentru copii împărtășesc, de asemenea, eticheta "Made in Portugalia". Aici este un pic de imagine de ansamblu a ceea ce vă puteți aștepta de la Portugalia, unde și cum să găsească producători.


unde și cum să găsesti producătorii? citeste mai jos si afla:


Care sunt punctele cele mai atractive din Portugalia?
Calitate: portugheză oamenii sunt foarte calificat.
Flexibilitate: Este posibila productia in cantități mici.
Creativitate: Marcile apreciaza faptul , atunci când lipseste un accesoriu, fabrica găsește întotdeauna o soluție adecvată și creativa.

Unde sunt fabricile si cum găsesti un producator adecvat în Portugalia?  Fabricile sunt concentrate în partea de nord a țării, în jurul or. Porto. Vizela și mai departe în nord pentru țesături, Guimarães, Barcelos și Famalicão - tricouri și tricotaje, Covilhã și Guarda - produsele din lână, Felgueiras și São João de Madeira - pantofi. Artizani mai mici sunt răspândite în toată țara. Sus mentionatele sunt doar citeva din multimea de fabrici deschise colaborarilor externe.

E bine sa mergi în Portugalia: cu un agent sau direct?   Un număr mare de branduri sunt pentru a merge cu un agent. Alții lucrează direct cu fabricile, iar unele au o combinație a celor două.



Contacte utile:

Mefri – Sonia Rocha +351936010990 // sonia.mefri@gmail.com

ATP Telefoane: (+ 351) 252 30 30 30
Fax: (+ 351) 252 30 30 39
E- mail: atp@atp.pt
 www.atp.pt

Scoop – Mafalda Pinto. www.scoop.pt. info@scoop.pt, +351 252 308 350.

Agnes Boudahana – abouhadana@hotmail.fr – +351 915 289 280

Appicaps (Portuguese Association for the Shoe Industry) – apiccaps.pt

Pois selection www.poisselection.com
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu