luni, 26 mai 2014

Cele mai bune show-uri despre fashion

Fashion la TV: Cele mai bune show-uri despre fashion

 
Project Runway - Acest reality show TV competitiv a fost deja nominalizat pentru premiile Emmy. E un concurs tematic de modă ce descopera capacitatile tinerilor designerilor - care în fiecare săptămână sunt judecati de gazda Heidi Klum, de designerul Michael Kors, si de directorul revistei Elle Nina Garcia. Din 15 de concurenți plini de speranță, doar unul obține titlul de câștigător al Project Runway.
 
Rachel Zoe Project - Fiind cea mai tare stilista din Hollywood, Rachel Zoen, avind o viata foarte zbuciumata in domeniul modei, poarta telespectatorii prin stresul industriei fashion pe calea de a-si construi brand ei, de la călătoriile la Fashion Week-uri, avin cu ea ca assistenti pe - Brad și Taylor.
 
Gossip Girl - Acest serial TV este cunoscut, nu doar pentru cât de talentati sunt actorii  dar si pentru ceea ce poartă!

Ugly Betty - Se focuseaza pe viata unei tinere ce a obtinut un job in 'Mode' - o revista fashion din New York. Intrucit Betty nu e o fashionista adevarata, ea se confrunta cu anumite dificultati, iar acesta se intimpla in serii diferite.
 
America's Next Top Model - Un show TV de Tyra Banks ajuns deja la al 17 sezon, si pare sa nu se mai termine.  A fost creat pentru modelele incepatoare care doresc sa urce pe podiumurile mondiale.

The City - The City e bazat pe viata in domeniul modei a Whitney Port fiind o persoana inportanta pentru Diane von Furstenberg, MTV a decis sa-i dea propriul ei show. In The City gasim diferentele dintre scenele stilului de viață New Yorkez fata de opusul sau West Coast.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu