vineri, 16 mai 2014

Cum Asortam un look cu o jacheta barbateasca


E o Provocare !De fapt , jachetele pentru bărbați sunt întotdeauna suficient de interesante , mai ales în cazul în care aveți posibilitatea să le purta combinindu-le . Primavara - Anotimpul perfect pentru a scoate în evidență un astfel de sacou .

  1. La sacouri bărbatesti intotdeauna necesita accesorizate cu detalii ultra-feminine. Dacă alegeți cele mai clasice tricouri / t-shirt, adaugati doar o esarfa frumoasa - moale înnodata în jurul gâtului sau pur și simplu aruncat pe bust - un colier viu colorat sau, poate, o pereche de cercei, ...

  2. In scopul combaterii aspectului sever masculin nu este nimic mai bun decât purtand un tricou sau un top în contrast, cum ar fi o bluza perfecta de matase ușoara, cu flori colorate ...

  3. Se poate actualiza , de asemenea, unele detalii , fără a schimba nimic in structura jachetei...
    ◦ alipirea nasturilor decorativi , în locul celor existenti .
    ◦ Utilizarea butoanelor acoperite de tesatura - ( doar că culorile si imprimeurilesa fie în contrast cu materialul sacoului) pentru a fi aplicate fie pe verso in regiunea gâtului fie pe partea de jos a mânecilor .
    ◦ Adauga garnituri de frontieră ( panglici grogren , dantelă , ... ) pe gâtul sacoului și / sau acoperind partea de jos a mânecilor.
    Înlocuiți ◦ captuseala interioara a jachetei , cu una noua , ex: buline colorate sau un print floral frumos , super- vesel !
    Puneți ◦ patch-uri pe coate și / sau pe partea reversa a gâtului cu aceeași culoare .
     
    ◦ Scurtați manecile pina la 3/4 .
     
  4. Jacheta barbateasca este perfecta pentru ati arata silueta, asta pentru ca jachetele au o structură bine definita ce cade frumos pe bust. Puteți combina apoi cu ușurință chiar și cu o pereche de pantaloni skinny sau o fusta creion, fără teama de a te simte inconfortabil.
  5. Acorda atenția la bust, pentru a spori o frumusetea decolteului e nevouie de o bluzade matade cu git taiat in forma de V sau un rotund profund. EVITATI tot ce iti comprima formele.
  1. Exemple de combinari:

Blusa, Centura, Jeans, Ballerine si geanta H&M  



Camasa si Geanta Zara  |  Pantaloni, Fular si Incaltaminte H&M


Camasa si Geanta Zara  |  Incaltaminte Madewell The Dustbowl Oxford  |  Pantaloni si Fular H&M

  1. Este de asemenea perfect  la o rochie, cu imprimeu luminoas, floral sau geometric, sau culori din sezonul viitor: coral, homar, menta, gri. Cel mai clasic, este faimoasa rochie little black , atâta timp cât se potrivește cu unele detalii usoare, un colier frumos sau cercei sau un număr mare de bratari colorate.
    Rochite Zara
    Jacheta Texsite  |  Geanta Mulberry Heritage Bayswater Satchel  |  Rochia si incaltamintea La Redoute  |  Fular H&M

  2. Pentru a da sacoului un aer casual, puteți sufleca mânecile pina aproape la cot.
  3. EVITA bluzele și cămășile prea mari pentru a îndepărta efectul de clovni.
Imagini de pe paginile: H&M, Zara, La Redoute, Asos, Polyvore.

sursa articol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu