vineri, 16 mai 2014

Nu uitati azi noaptea de shopping. Începînd cu ora 20:00

Nu uitati azi e 16 mai, si la Shopping MallDova, va avea loc cea mai lungă noapte de shopping. Începînd cu ora 20:00 ...


Succes la cumpărături!

P.S. Vizitatorii care vor face cumpărături în valoare de minimum 250 de lei vor fi recompensaţi cu premii preţioase: 3 televizoare LED "Philips" sau una din cele 5 valize de călătorie "Samsonite". Înscrierea la tombolă începe chiar de la ora 20:00, iar la ora 00:00 va avea loc extragerea câştigătorilor.

Pentru a fi la curent cu toate surprizele din "Noaptea Reducerilor", consultă programul de mai jos:

20:00 – 21:00 – Intro, începerea tombolei, concursuri;
21:00 – 21:30 – Înmânarea trofeelor celor 4 câştigători ai concursului "Brandul Primăverii" organizat pe Facebook ;
21:30 – 21:40 – Flashmob;
21:40 – 22:30 – Concursuri / DJ mix;
22:30 – 00:00 – PJ sets & concursuri;
00:00 – Extragerea premiilor mari - 3 televizoare LED "Philips" şi 5 valize de călătorie "Samsonite".

 


Noi ţi-am pregătit câteva sfaturi esenţiale în acest sens:
  • Primul pas pe care trebuie să-l urmezi este să alcătuieşti lista produselor pe care doreşti să le cumperi - fie că este vorba de haine, încălţăminte sau accesorii.
  • Odată ce ai creat lista de produse şi ai stabilit un bugetul pentru acest shopping, este momentul să-ţi faci traseul pe care urmează să-l parcurgi, alegând brandurile preferate. Koton, Ovico, Top Shop, Bomba sunt doar câteva branduri, în Shopping MallDova, care vor oferi reduceri de până la 70%.
  • Important este să-ţi notezi în agendă că trebuie să ajungi la Shopping MallDova înainte de ora 20:00, când se dă STARTUL reducerilor. În felul acesta eviţi aglomeraţia, prinzi un loc de parcare şi eşti sigur că o să găseşti pe raft toate produsele / mărimile pe care ţi le-ai dorit.
  • La final, nu uita să inviţi un prieten sau pe cineva drag din familie cu care să te însoţeşti la cumpărături. Prezenţa lor îţi va asigura o bună companie şi te va ajuta să ei decizii corecte.
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu