luni, 14 aprilie 2014

Stela Albu + Ludmila Storojuc + Tatiana Balaban + Olga Kliueva + ... = 'Küpper's'

De aproape un an de cind designerul Stela Albu si-a deschis propriul sau showroom 'Küpper's' in Chisinau, tot de atita timp are parte de succes, mai ales pentru faptul ca a reunit mai multi designeri autohtoni cum ar fi: Ludmila Storojuc, Tatiana Balaban, Olga Kliueva etc, in magazin gasim si bijuterii hand made.

Tin sa mai scriu un articol despre 'Küpper's' datorita faptului ca si eu sustin tot ce e facut in Moldova dar si pentru ca au mai si aparut noi colectii de primavara pentru toate doritoarele.

Femeile noastre au inceput sa se lipseasca de prejudecati si sa aprecieze ce e cu adevarat valoros. La deschidere, spre exemplu, s-au vandut foarte multe haine, unele fete ieseau cu cate 6 pungi. Tania Cerga, de exemplu, zicea ca a venit sa dea un ochi si a plecat cu vre-o 10 piese vestimentare.
"Mă bucur că se deschid asemenea magazine. În acest mod, evoluează cultura modei. Ideea mi s-a părut interesantă. De aceea, am şi venit", sustine solistul formaţiei Sun Stroke Project, Serghei Ialoviţchi.
acesta fusta, spre exemplu - este o creatie in stil baroc semnata Stella Albu

Preţurile articolelor vestimentare în acest showroom variază între 300 şi 1.200 de lei.
Detalii si contactele buticului le gasiti in postarea anterioara aici.
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu