vineri, 25 aprilie 2014

Casa de modă Elena Zbârnea - trendy... ca de obicei

   Ciar daca o colectie a acestei case de moda, se lasa putin asteptata, se merita pe deplin. Una din ultimele sedinte foto a reunit lumea modei cu cea a vedetelor, deci, o gasim chiar pe Natalia Barbu - cea care a pozat in rochiile renumitului designer Elena Zbârnea.

 
Elena Zbârnea e un designer autohton care si-a inceput cariera de designer prin conceptul umilitor "COPY / PASTE", chiar daca i-a fost putin teama de parerea lumii a continuat pina i-a venit propria muza:         "Ce faci atunci cand esti copiat cap-coada pana in cele mai mici detalii? Urli in gura mare si incerci sa declari conceptul plagiat sau te bucuri de calitatea ta de "muza" si lasi pe ceilalti sa judece cu ochiul liber? In ultima instanta, cu un efort aproape cosmic, am trecut peste mine si am ales varianta a doua. Important e sa fii intotdeauna primul si sa dai tonul, altfel ceilalti nu vor mai face nimic, in lipsa de idei.
De cealalata parte, admir oamenii care nu copiaza, ci gasesc in activitatile altora o motivare serioasa de a face ceva autentic si oamenii care fac ceva autentic, valoros pornind de la propriile nevoi, printr-o abordare creativa. "
 
" Ultra-feminine, fluide, versatile – sunt cuvintele care ar descrie perfect rochiile mele. "


 Elena este si creatorul revistei „15 minute", unde, activind ca redactor, are impact direct cu oamenii, dar mai ales, cu vedetele, de aici fiind inspirata de a crea o rochie care sa satisfaca capriciile unei femei - de a cumpara o rochie schimbatoare:    " 'Rochia Infinită', o adaptare a rochiei care a făcut furori în America anilor ’70. Este rochia care poate fi purtată în 30 de moduri, piesă care îți testează imaginația la maxim!"
 
„În domeniul tău, trebuie să fii cel mai bun"...
 
Showroomul il gasiti doar prin programare prin telefon sau Facebook.

 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu