joi, 24 aprilie 2014

Cartile Fashion care n-ar trebui sa-ti lipseasca din biblioteka

Fie că sunteți un începător sau o fashionista mai priceputa, la un moment dat iti dai seama ca ai nevoie de cărți de moda, care-ti pot îmbunătăți stilul tau cu sfaturi atemporale. Cauta câteva volume care iti vor fi cu siguranta o investitie buna in drumul tau spre a fi mereu in STYLE.

 The Fairchild Books Dictionary of Fashion: de Phyllis G. Tortora și Sandra J. Keiser, ajuns la 4-a ediție, e un Dicționar de Moda pe care trebuie să aibă oricine caută să isi extindă vocabularul personal în domeniul modei. Un instrument extrem de util pentru toată lumea, de la studenți la merchandiseri a modei, dicționarul vă ajută să înțelegeți mai bine terminologia de modă și a istoria sa.

 The Sartorialist: Closer: Adept al Stilului de Strada - renumitul blogger: Scott Schuman a creat această carte care oferă o imagine de ansamblu a stilului de stradă. Carte contine o multime de poze din aproape toate capitalele modei, incepind cu Paris si Londra si terminind cu New York și Tokyo.

 The Little Black Book of Style: Directorul revistei Marie Claire, Nina Garcia este, de asemenea, cunoscuta pentru sfaturile nemilose in fashion pe care le împărtășește cu designerii din "Project Runway". Este un ghid complet pentru eleganță, oferind sfaturi despre orice, de la potrivirea culorilor la cursuri de dezvoltare a propriului look transformindu-l intr-un aspect unic.

 The Anatomy of Fashion: Why We Dress the Way We Do: Scrisa de Colin McDowell, unul dintre cei mai importanti oameni de știință in moda la nivel mondial, Anatomia de moda combină peste 500 de fotografii și ilustrații, cu informații prețioase despre simbolismul din culisele fabricii Fashion.

 Naked Fashion: The New Sustainable Fashion Revolution: Naked Moda este cu siguranta pentru oricine este interesat de etica stilului și de moda comerciala. Tot aici gasiti si modalitatile esențiale, prin care designeri ca Vivienne Westwood, încearcă să promoveze moda durabila.
 
 Harper’s Bazaar Great Style: Best Ways to Update Your Look: Vă ajută să creați garderoba perfecta.
 
 High Heels: Fashion, Femininity & Seduction: Dacă vă plac pantofii, nu ratați această carte unică.
 
 Tim Gunn’s Fashion Bible: The Fascinating History of Everything in Your Closet: Aici gasiti istoria modei combinata cu sfaturi de stil.
 
Stylist: The Interpreters of Fashion:  Cartea relateaza, prin intermediul interviurilor cu marii stilisti mondiali, relatia dintre factorii ce creeaza noile tendinte și fotografii fashion care le captureaza in obiectiv.
 
 Fashion for Jewels: 100 Years of Styles and Icons: Carol Woolton, creator de bijuterii de British Vogue, explorează legătura dintre modă și bijuterii. Orice femeie ar trebui intotdeauna sa tina cont de tinuta sa, atunci cind vine vorba de accesorizarea cu o bijuterie.



traducerea personala, anticip scuzele mele pentru eventuale erori

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu