miercuri, 16 aprilie 2014

ETIQ by Ivan Mihailov - Minimalism si austeritate

Ivan Mihailov - Minimalism și austeritate - personificarea eleganței feminine "E un prost cel ce vede in moda doar moda" - a spus Honore de Balzac. Ivan Mihailov , unul dintre fondatorii brandului ETIQ , ne povesteste de rigorozitatea și concizia cu care lucreaza la crearea rochiilor sale, despre coordonatele fashion și de ce mai puțin inseamna - mai mult .

In Moda totul este interconectat, e o mare industrie cu o structură foarte complexa, si in acelasi timp e o știință, necunoscuta pentru cei ce nu fac parte din ea .

Ex " DIXI " acum " ETIQ " a fost creat acum doi ani de o echipă de patru persoane, la baza fiind patriotismul, prețurile mai accesibile și calitatea. "Rochiile noastre sunt proiectate la preturi medii, in fiecare săptămână producindu-se cite 3-5 noi rochii stil Prêt-à-porter si/sau de cocktail. Astfel , clienții noștri pot cumpăra un model unic aproape săptămânal, la un preț foarte accesibil . Noi nu producem colectii de sezon si nici colectii mici."

"Moda acum - este în primul rând sociologie și economie .
Oricine care s-a confruntat vreodată cu psihologia modei, e conștient este nepotrivit faptul pentru a utiliza instantaneu cele mai recente tendințe pentru publicul spre care ne orientam. De exemplu , în Republica Moldova , cei mai mulți oameni sunt - conformisti sau conservatori . Ei percep tendințele modei abia peste 1.5 sau chiar 2 ani de la introducerea lor. Prin urmare, noi incercam să găsim un mijloc și nu forțăm lucrurile."


"Prin calitate, design si prețuri rezonabile se caracterizeaza modul nostru de a câștiga încrederea cumpărătorului."

mai multe modele gasiti pe pag. de facebook
sau pe adresa: str.Albisoara , 4  'Atrium'  et.3 , butic 3055

articol preluat de pe allfun.md 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu