sâmbătă, 7 februarie 2015

ghiciti cine confectioneaza gentutele EcoVox

   In jur de 10 persoane cu dizabilități și-au găsit sursa de venit în cadrul unei organizații nonguvernamentale din capitală, creind gențile EcoVox . Din materiale reciclabile, cu multă dragoste și dedicație confecționează gentuțe, poșete, coșulețe și portmonee handmade pentru dame.


   „Pentru a confecționa o geantă, tinerii au nevoie în jur de o săptămână-două. Astfel, o dată pe lună organizăm întâlniri, în cadrul cărora colectăm produsele finite, remunerăm „muncitorii” și îi oferim materie primă pentru realizarea lucrărilor ulterioare”, spune Dan Corcodel, coordonatorul proiectului. Sunt ghidați în procesul de lucru de către participanții la proiect, astfel încât lucrarea să iasă una de calitate, cu gust și rafinament.


  Prețul acestora este mai mult simbolic. Astfel încât, variază între 110 și 240 lei.   Gentuțele confecționate din materiale reciclabile le puteți găsi la sediul organizației nonguvernamentale din care fac parte tinerii, str.Sfântul Gheorghe, 20 sau la stațiile peco Petrom. Altă modalitate de a face rost de aceste accesorii stilate, este să sunați la nr. 022 543 560 și reprezentanții organizației vă vor livra produsul dorit absolut gratuit în raza Chișinăului.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu