joi, 25 septembrie 2014

Doua noi carti pentru iubitorii de MODA

STYLE STALKING
   Scopul fiecaruia de a se îmbrăca în fiecare dimineață, nu este doar să arate mai bine, mai inalt/a, sau mai slab/a. Este pentru a alunga regulile de vechi, și, în cele din urmă, a împinge limitele dulapurilor noastre cu mult dincolo de cele mai îndrăznețe vise. Deci, prima carte semnata de echipa REFINERY29 este o scrisoare de dragoste pentru stilul personal.


THE FASHION BOOK Mini Edition
   In aceasta carte de buzunar se reflecta istoria Modei din ultimii 200 ani. Cu peste 500 de înregistrări alese manual de către experți in design, cartea data vine cu ginduri proaspete privind oamenii care de-a dreptul conteaza in moda, incepind cu cei mai respectati designeri ai momentului si terminind cu giganții din lumea modei.
   'Cine e Cine in Industria Modei' este fraza ce caracterizeaza cel mai bine aceast volum al The Fashion Book,iar cele mai multe din noile intrări sunt un amestec eclectic de icoane, designeri și fotografi care decid tendințele de astăzi. De asemenea, în această nouă echipa sunt inclusi cei mai buni comercianți cu amănuntul, jurnaliști, colegii de moda si principalii bloggeri, pe care, e la fel de important sai urmaresti, prin urmare e un fel de gid pentru followeri, profesionisti, studenti si profesorii ce fac sau vor sa faca parte din Fashion.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu