marți, 4 martie 2014

Fashion TO GO Chisinau


Joi, 6 martie, ora 19:30, la Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu din Chişinău va avea loc un fashion show pentru iubitorii de modă cu brandurile Bookletta, Sweet as Paprika, Simplicated si Irka shoes.

Cele 3 branduri de la Bucuresti, Bookletta, geanta pentru carte si cei doi designeri vestimentari Gabriela Atanasov (Sweet Paprika) si Florin Surugiu (Simplicated) se vor lansa IN PREMIERA la Chisinau cu aceasta ocazie. Irka Shoes este un brand moldovenesc de succes iar pantofii Irka vor completa cu bun gust tinutele din cadrul prezentarii de moda. Accesoriile vor fi oferite de Dina ROTARI, o artista deosebita de la Chisinau care picteaza pe matase si batic si creeaza obiecte unicat.

Fashion TO GO se adreseaza femeilor non-conformiste, moderne, carora le place sa iasa din tipare, si pentru care moda este un stil de viata. Femeia anului 2014 este mereu pe fuga, dar in ciuda lipsei de timp EA stie mereu sa faca alegerea potrivita.

Astfel, Fashion TO GO este pentru acele femei active care au maxim 15 minute pe zi pentru a-si alege tinuta si totusi reusesc sa arate de milioane si sa se evidentieze in multime. In cadrul evenimentului de pe 6 martie vom pune sub lumina reflectorului femeia inteligenta care stie ca stilul si atitudinea se iau TO GO.

Simplicated este un brand romanesc relativ recent lansat pe piata din Romania, creat de Florin Surugiu, care a decis sa inoveze prin grafica creata de el si imprimata direct pe haine. Astfel, Simplicated afirma sus si tare ca "Arta ne poate salva!", si ca secretul unui stil deosebit este un amestec dintre SIMPLE si COMPLICATED, condimentate cu o doza de haos si elemente vizuale spectaculoase.
www.simplicated.ro

https://www.facebook.com/simpletocomplicated

Accesoriile din cadrul acestui fashion cocktail apartin artistei DINA ROTARI, si sunt pregatite si adaptate tinutelor din program. Ea picteaza pe batic si matase iar fiecare obiect creat este unicat. Accesoriile pictate manual scot in evidenta eleganta unei femei care refuza sa poarte obiecte banale, produse in masa.



KateriniMou by Ecaterina Colasiz este un brand de accesorii hand-made. Ecaterina creeaza in special coliere si coronite extravagante cu detalii florale supradimensionate, coliere din pene, metal, tine, si impletituri de materiale textile. Este un adevarat si minunat haos creativ.

http://katerinimou.blogspot.ro/












alte detalii pe allevents.in

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu