marți, 26 noiembrie 2013

Diavolul poarta PRADA - se intoarce

Autor:  Annalisa Colonna

Tradus: nassav
 
 La omagiul al 10 de la publicarea bestsellerului Diavolul se imbraca de la prada, acum in librarii a aparut noul roman Vendetta imbraca Prada de Lauren Weisberger. Dar nu e tot! In 2014 va aparea si continuarea cultului film interpretat de splendida Meryl Streep (directorea Runway Miranda Priestly, ispiratia venind de la directorea Vogue America Anne Wintour) si de Anne Hathaway (Andy Sachs, a doua asistenta anti-fashion a Mirandei).
Actiunea se va va petrece dupa 10 ani si aici Andy va finisa fondarea revistei pentru mirese - The Plunge si cind se parea ca a trecut de cosmarul pregatirilor pentru Podium, intr-o zi da ochii cu diavolul: Miranda.
Prima intilnire se va petrece pe yahtul lui Valentino, Andy o observa pe Miranda in timp ce ea discuta cu un stilist "Pantalonii tai albi, tunica de matase, niste Prada albastri foarte nalti, giaca si clasica geanta matlasata Chanel  (..) Unica bijuterie ce purta in acel moment era o bratara de email subtire Hermès, ce se imbina perfect cu nuanta de albastru"

Mai pe scurt, nu vrem sa vi-l povestim, deci sa-l privim cind va aparea.
mai multa info pe theblazonedpress.it
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu