miercuri, 6 noiembrie 2013

50 Reguli Fashion pentru a fi in top

50 . Combina roșu și roz .

Aceste două nuanțe au o reputație proastă , dar atunci când sunt cuplate intenționat , se pot vedea, de fapt, destul de modern și atrăgător . Pentru a distuge această regulă, păstrează adevăratul roșu adaugind orice nuanta de roz , incepind cu pastel si terminind cu fuchsi .

49 . Nu purta alb la finele zilei de munca.

Multi designeri au decis ca albul nu este adecvat atunci când vremea devine rece, dar in acelasi timp albul iti da un sentiment uimitor de curat și modern . Trebuie sa stim un lucru, atunci când merge vorba de tendințele culorii albe - pe timp de iarna : vorbim despre tesatura - textilele ușoare, cum ar fi bumbacul alb, lenjerie, panza ,și seersucker vor arata cu siguranta nu la locul lor în timpul lunilor reci de toamna si iarna , deci fii sigur că puteti purta lână alba, cașmir, mohair, flanel, mătase, sau piele.

48 . Nu purta pantofi albi după dupa serviciu .

Designerii de la Céline , Mulberry , Pringle of Scotland prezinta o altă regulă de moda pentru a rupe, adica prezenta in mod constant a cizmelor albe , mocasini , din piele de iarnă și piele de căprioară . Moda se schima rapid, iar Zara deja a început să scoata pe piata cizme albe de toamna , asa ca gasestele !

47 . Accesoriaza-te înainte de a iesi din casa .

De ce ? Femeile faimoase , cum ar fi Iris Apfel au dovedit iar si iar , ca sclipirile pot fi fabulose și total fascinante.

46. Nu combina Bleumarin și negru.

Această regulă de moda are grupul sau de abonați, si ca să ne fie clar: Bleumarin si negru arata super-chic împreună. Combo facea furori cu colecțiile din toamna lui 2012, la fel si zeci de designeri, cum ar fi Carolina Herrera, Miu Miu, Gucci, Prabal Gurung și Céline au introdus negru și bleumarin în look-urile sale, pe timp ce - dive ca Alexa Chung, și Mary-Kate și Ashley Olsen s-au grăbit a implementa aceste nuante. Chiar daca este doar o pereche de dresuri negre opace in port cu o rochie bleumarin, este o regulă care rupe.

45. Pantalonii scurți sunt doar pentru vara.

Fals. E ceva foarte de cool pe timp de iarna sa asortezi o pereche de pantaloni scurți asociat cu dresuri negre opace și papuceii pina la glezna. Stai departe de pantalonii scurți din materiale estivale, cum ar fi bumbac, si alege pantalonii scurți din piele, lână, jacquard, denim, care arata perechi super-cool cu cizme pina in glezna, colanti, și un pulover gros de toamna/iarna .

 

44. Printuri mixte sunt prea complicate.

De fapt, printurile mixte pot arata extrem de proaspăt, și ridica look-ul de la obișnuit la street-style instant. Street style nu merge atunci când vine vorba de motive melding (florale, cu dungi, cu buline Ikat!), Incepătorii ar trebui să înceapă cu acest sfat: in combinatii e importanta tratarea tipului leopard ca un neutru - este cel mai simplu mod de a cistiga. Indiferent de culoarea imprimeului pe care il alegeți, adăugați o curea leopard, pantof, geanta, bluza, sau orice altceva.

43. Nu purta argint si aur simultan.

Asa cum scriu multi bloggeri, street style incepe de la staruri, care atunci cind vine vorba de bijuterii, amesteca metalele pentru a arata cit mai actual. Trucul? Astfel arata în mod mai liber in dependenta de întâmplare. Metoda cea mai usoara de a o face, combina bratari în diferite lățimi și nuanțe fie de argint sau de aur. Același lucru este valabil si pentru inele: pune aur si argint, cu latimi diferite. Pentru a fi cu adevarat in ton, arunca si ceva aur roz.

42. Adolescentele nu trebuie sa poarte fuste maxi ...

Folclorul modei spune ca o adolescenta nu poate purta fuste/rochii pina in podea, dar din fericire sa dovedit ca e fals. De fapt, o fusta lunga iti poate adauga niste centimetri in inaltime, ca exemplu ne serveste Rachel Bilson, Rachel Zoe, si Mary-Kate Olsen. Alege versiuni solide care iti lungimea corpului(nu alege ceva cu pliuri groase sau cu prea multe straturi). Asigurate ca-ti pastreaza liniile corpului si nu te face sa te impiedici, de altfel ia ceva tocuri.

41. ... Sau fuste midi.

Fustele care cad mai jos de genunchi, si mai sus de glezna sunt adesea considerate eronate pentru femeile care nu sunt inalte și slabe, dar dacă proporțiile sunt corecte, ele pot adăuga de multe ori un aspect retro uimitor.

 

 

40. Dungile orizontale te arata mai grasa.

Este o "regulă", liniile orizontale te fac mai mare. Da, o rochie strimta din piele strălucitoare spandex cu linii orizontale ar putea arata bine doar pe un model. Doar piesele potrivite (din bumbac) care sunt făcute bine, in port cu un Breton, o cămașă clasica cu dungi ascunse si niste jeansi inchisi la culoare, sau o fusta cu dungi orizontale - poate flata pe fiecare.

39. "Clasicul" te poate costa prea scump.

Majoritatea femeilor nu prefera sa arunce o gramada de bani pe haine in fiecare sezon. De aceea, comercianții low-cost, cum ar fi TJ Maxx, Marshalls si Century 21 sunt atit de mari ca obtin piese de designeri la jumatate de pret. Chiar si citeva din magazinele fast-fashion cum ar fi Zara sau Uniqlo isi ridica marca cu calitatea, oferind o gamă largă de piese chic-elegante fara virsta, cum ar fi paltoane din lână, cizme de piele Chelsea, pulovere din lână sau cașmir, bluze de mătase la preturi foarte bune.

38. Nu poti purta rosu la o nunta.

Aceasta regula oarecum ridicola a fost stabilita pe un timp mai conservator, considerindu-se mult-prea-sexy. Desigur ca te poti feri de a purta o rochie roșie din piele sau spandex la o nunta, si e foarte probabil ca nu ati purta-o nici in alte culori. Acum e chiar actual si foarte cool sa apari la o nunta in astfel de rochie.

37. Pielea si Blanurile false sunt de prost gust.

Astazi itilnim prea multe femei obsedate de moda si comercianti care sunt constienti ca exista astfel de fake-uri. Între timp pielea si blana false se vind rapid fiind ieftine si avind un aspect strident, multe dintre piesele de azi sunt aproape identice cu cele reale. Decii fiii atenta la alegere.




36. Adidașii sunt doar pentru sala de sport.

Tendințele recente au dovedit, o pereche potrivita de adidași ii poti purta si in afara salii de sport. Intre adidași, adidașii slip(tendința toamnei), si bloggerii/insiderii de top cistiga marcile sport Nikes, New Balance si Adidas care afirma ca atit la fuste elegante cit si la pantaloni de piele, niste adidasi pot adauga o tenta moderna fara transpiratie.

35. Fiecare femeie trebuie să dețină un trench. Sau niste mocasine de balet. Sau o mica rochie neagra .

Nu e prea veche pentru noi aceasta regula a modei? Nu exixta o idee fixa care sa zica ca fiece femeie trebuie sa iubeasca clasicul, asa cum afirma majoritatea insiderilor de moda. Mocasinele de balet nu sunt pentru tine? Incalca regula si alege mocasinele ce ti se potrivesc cel mai mult.

34. Ai nevoie de sampon pentru par.

Fetele cu bucle stiu, uneori samponul poate sa dea parului(indeosebi cel ondulat) uleiurile de care are nevoie, dar poate si sa dauneze parului delicat. Deseori, apa și balsamul potrivit pot fi suficiente, dar daca credeti ca ai prea multe produse, incearca sa utilizezi inainte de spalare un pic de oțet de mere.

33. "Utilizeaza doar curatare uscata" tag-uri sunt mereu corecte.

Daca pe haina scrie ca e nevoie de curatare uscata, din frica sa nu o strici vei urma conditiile, dar te poate costa-mai ales ca unele nici nu au nevoie de o astfel de curatare. Multe branduri mari scriu asta doar pentru asi pastra pozitia serioasa la nivel de brand. Mai mult, anumite materiale, cum ar fi cașmirul e mai corect sal speli cu miina decit curatarea uscata.

32. Rochiile si pantalonii nu se combina.

In timp ce nu poti purta o rochie peste pantaloni, o asociere perfecta ar fi intre o tunica si niste jeansi strimti sau intre o vaporoasa rochie midi cu niste jambiere din piele. E un aspect preluat direct de pe podium, utilizat la greu si de staruri.

31. Denim pe denim este o moda de ultim tipat.

Cel mai simplu truc pentru a cistiga dublu cu denim, fără a lasa impresia ca te-ai pierdut pe drum spre ferma de vite: o perche de piese cu nuante diferite, cum ar fi o camasa deschisa din jeans cu blugi inchisi, sau o jacheta denim închisa cu o pereche deschisa de sorti jeans.





29. Pantofii, geanta si centura trebuie sa se potriveasca mereu.

Deci, fa ca toate accesoriile sa-ti creeze un look respectabil si sa corespunda perfect virstei tale, sa adauge un ton proaspăt și modern. Nu uita ca tinuta trebuie sa contina ceva de "vino-n coa" si sa nu dea o impresie ca ai imprumutat lucrurile bunicii.

continuare o gasiti in engleza pe acest link http://stylecaster.com/fashion-rules-to-break/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu