marți, 19 ianuarie 2016

Cum sa te imbraci ca un Fashion Stylist

de Sania Claus Demina

   Stilisti de moda tind sa vina cu idei creative, sunt experti in a pune culoare sau a crea modele neasteptate, combinind articolele simple si transformindu-le in ceva ultra elegant. Iata cum:






   Pernille Teisbaek
poarta un combo destul de clasic aici: jinsi cu o curea in jurul taliei, o bluza, sandale si o geanta. Ce e deosebit aici? Faptul ca a ales o bluza verde in locul obisnuitei albe, geanta este una dintre cele mai cautate din sezonul curent, iar sandalele ei adauga tinutei o pata de culoare si care se potriveste perfect cu restul ansamblului.

   Incearca sa te inspiri:

   Giovanna Battaglia sigur stie cum sa arate un print. Iprimeurile animalice nu ies niciodata din moda, in special tip leopard care se intoarce pe podium sezon dupa sezon. Indraneste doar sa combini un look printat cu o genuta la fel de indrazneata.



   O alta tinuta:

   Natasha Goldenberg a decis sa poarte o simpla camesa albastrie iar fusta colorata e ceeea ce termina tinuta cu o nota de stil.  Dungile verzi = pantofi verzi. Dungi albastre = camasa albastra. Banda maro = geanta maro. Acesta este un truc foarte inteligent de styling ori de cite ori vei dori sa combini o haina in culori. 




   Al 3-lea look:

   Anya Ziourova a combinat blugii sai negri cu un pulover lejer alb-negru, pe git . Da, Destul de banal. Insa dupa ce a completat tinuta cu un palton de un galben aprins, look-ul ei a trecut imediat la un nivel mai innalt. 




foto de Adam Katz Sinding pentru Le 21Eme. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu