duminică, 20 decembrie 2015

Cele 5 greseli vestimentare comise de domnisoare la petrecerea de Craciun

1.  Accesorii periculoase + haine delicate


   "Este o combinatie proasta: niste colanti delicati cu o bratara tepoasa. Motivul: purtindu-le impreuna, bratara se va prinde mereu de colanti, atfel vei uza colantii. In doar treizeci de minute, risti sa te trezesti cu o multime de gauri in strampi." - Kat Collings(Senior Editor) Who What Wear.


2. Nerspentarea vremii negative de afara

   "Pe timpul rece de afara nu incerca sa te pornesti undeva, doar intr-o rochie si fara careva ciorapi. Avind acesta nepasare, poti degera gleznele, deci, se recomanda ca inainte de a iesi, sa te informezi privind gradele de afara. Si...  DA! poti sa combini moda. " - Michelle Plantan(Senior Manager de continut si Social Strategii) Who What Wear.


3. Un stil de epoca doar de dragul traditiei
   "In caz ca obisnuesti sa porti de craciun ceva cu tematica potrivita de iarna, nu e neaparat sa procuri ceva ce nu ti se potriveste, doar din simplu motiv ca-ti ti-ai creat aceasta traditie, de altfel risti sa fii luata in deridere. " - Meghan Blalock(editorul executiv) Who What Wear.


4. Nerespectarea Dress Code-ului emis
   "Se recomanda a fi respectat Dress Code-ul, in caz contrar poti fi discutata pe la spate. " - Tiffany Tse(Editor adjunct) Clique Media.


5. Nu miza prea tare pe confort

   "Chiar de e timpul geros, nu e bine nici sa exagerezi cu confortul si sa apari imbracata in pulovere supradimensionate. In poze aceste haine nu par deloc trandy, ba chiar pot chiar sa para demodate. " -Michelle Scanga(Editor asociat) Who What Wear. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu