joi, 2 iulie 2015

daca totusi Fumezi....

   Chiar daca e un subiect TABU, vreau sa unesc citeva notiuni si reguli(colectate de pe net) - Fumeaza corect:
   1. dupa (si in timpul) fiecare tigara e nevoie de lichid (apa, cafea...), nu prea se recomanda alcoolul si laptele: a. alcoolul inteteste puterea tutunului si ametiti mai rapid,
                                                        b. laptele nu e recomandat sa fie amestecat cu nimic, mai ales cu cafeaua si tutunul... fumul de tigara usuca caile respiratorii cit si narile nasului de aceea e binevenit lichidul.
   2. nu acelasi lucru se poate spune despre mincare, expertii sustin ca mincare ajunge in stomac oricum iar cu ea duce si fumul de tutun, ceea ce nui bine pt. stomac.
   3. nu fumati o tigara obisnuita in mai putin de 5 minute, de altfel poti: a. ameti brusc, b. incepe a sughita sau c. iti poti frige degetele sau buzele fiindca tutunul nu reuaseste sa se calmeze si tigara e mereu incinsa.
   4. nu fumati tigari umede sau care au fost umede, deoarece tindeti sa pierdeti gustul fumului si sa optineti un iz foarte neplacut in gura.
   5. daca nu ati fumat in casa sau in veceu de unde mirosul e greu de scos, se recomanda nici sa nu incercati fiinca dupa cum stiti fumatul e o deprindere - daca ati fumat o data sau de mai multe ori in veceu, mereu vei merge acolo cu gindul sa tragi-ti o tigara... da de ce nu la balcon unde nu ramine mirosul.

DACA TOTUSI FUMEZI FA-O CORECT...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu