luni, 3 februarie 2014

10 Lucruri ce au semnul STOP pentru ai tai 30 ani

Descoperă 10 lucruri interzise pentru virsta de 30 de anisi incearca un aspect mai adult,  care poate fi încă incredibil de la modă și fresh.



Orice, din Secțiunea Junior

Este timpul să spunem la revedere de la cumpărăturile în secțiunea junior , indiferent dacă încă mai crezi că unele dintre tinutele sunt foarte drăguțe. Ar trebui scoti, de asemenea, din garderoba ta orice element care strigă junior.

Combinarea Accesoriilor
Începe combinarea accesoriilor cu un pic mai mult stil, pentru a crea un aspect mai coerent. Amestecarea unui colier delicat cu bratari late si mari sau cu un inel funky, va crea doar confuzii. Nimeni nu te îndeamnă să schimbi tot , ci dar atunci când vine vorba de accesorii de mare impact, cum ar fi portmonee cu volum sau pungi ce print animal , asigura-te că aceasta este piesa principala care iese în evidență. Când purtați două accesorii eye-catching în același timp, look-ul pare deja prea ocupat.

Funde în păr

Daca nu esti o tinara vedeta, arcurile nu trebuie sa faca parte din parul tau. Regula nu se referă doar la panglici te legate de tine, ci si la orice arc care se afla in par. Mergi pe liniile simple si uita arcurile viu colorate, indiferent dacă acestea sunt pe ace de păr sau benzi. Nu numai ca arcurile nu mai reprezinta, dar si te imbatrinesc, deoarece acestea te fac să arăți disperată de a fi mai tinara.

Topuri de cult
Topurile ce-ti arata buricul sunt unul dintre lucrurile ce nu se recomanda a fi purtate la virsta de 30 ani. Chiar daca detii unul rock, foarte cool, pastreaza-l pentru plaja sau pentru petreceri la piscină, unde codul vestimentar nu e atit de strict. Atunci când nu mai poti scoate în evidență burta, cauta alte modalități mai sofisticate de a-ti sublinia recursul tau sexual.

Toate tinutele roz

Spune la revedere de la haine de culoare roz aprinsSingura excepție de la această regulă este bine adaptata fusta adaugata la un costum.

Rucsacuri

De fapt, ar trebui să renunți la rucsaci după facultateNu există pur și simplu nici o scuză pentru a utiliza, la aceasta virsta, un rucsac.

Pantaloni din piele

Cand vine vorba de pantaloni de piele, sunt destinati doar virstei sub 20 de ani. Încercați-le mai mult timp în fața oglinzii, dar mergi  pe un aspect mai matur și mai sofisticat, chiar atunci când mergeti într-un bar.
.
Sorti


 Nu trebuie să îmblânzesti intreaga personalitate, dar super-scurt tăiate sunt cu siguranta unul din lucrurile ce nu va arata bine. Insa acest lucru nu trebuie sa te impiedice de a-ti arata picioarele superbe, nu si o parte din fund.

Mesajle de pe T-Shirts-uri

Chiar dacă încă mai au multe de spus, poate e timpul pentru a nu le mai vizualiza si pe t-shirt-ul tau. Dacă aveti încă o multime de tricouri cu sloganuri amuzante sau "cool", purtati-le mai mult prin casa. Pentru un aspect mai matur, încercați culori edgier sau chiar printuri, nu si cu vre-un semn sau text.


Jeans cu baza joasa

 În cazul în care super-blugii tai cu baza joasa iti descopera o parte din fund sau chiar lenjeria , atunci dezice-te de ei pentru ca nu corespund virstei de peste 30. Inca le mai poti ține doar daca ii vei asocia cu partea de sus adecvata, care merge peste talie și nu permite vizualizarea celor mentionate mai sus.


articol de pe becomegorgeous.com
tradus de nassav







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu